Overvejer du at prøve wakeboarding eller vandski?

Mange tror ikke at wakeboarding og vandski er noget for dem. Og det er en kæmpe fejltagelse. Hvis du kan lide at komme i svømmehal eller bare er en smule vandhund, så vil du blive helt vild med at stå på wakeboard! Sol, afslapning, musik, glade mennesker, vand & fart – hvad mere kan man forlange?

Tag og se videoen, og så regner vi med at vi ses!

Se prisoverblik her.

Wakeboarding er IKKE svært

Måske har du prøvet at stå på vandski/wakeboard efter en båd? Det er nemlig meget svært i starten at komme op at stå – stik modsat til at stå på wakeboard i en kabelpark. De fleste af vores besøgende, har aldrig prøvet noget der minder og wakeboarding, og alligevel kommer alle op at stå på deres første tur.

Det er nemlig ikke så svært eller skræmmende. Og du er desuden iført våddragt, vest og hjelm, så flyder du et godt stykke ovenpå vandet.

Trækket fra kablet kommer ovenfra, hvilket betyder at man meget let bliver trukket op af vandet og op på boardet. Samtidig får du instruktion og gode råd af vores instruktører, så du hurtigt kommer ovenpå vandet og kan nyde farten og oplevelsen.

HEY! Hvis du aldrig har prøvet wakeboarding – så er det tid til at komme i gang. Mød op på en af de dage vi har åbent, og få et god oplevelse!

Se den gode stemning i kabelparken

Gå til videoerne her.