Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål som vi ofte får stillet. Hvis du stadig sidder og er i tvivl om noget, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Hvad er Thy Cablepark?

Thy Cablepark er et tilbud til alle vandinteresserede i alle aldre med wakeboarding, vandski svømning, kano/kajak, windsurf, SUP, strandområde og god stemning.

Hvad er Full Size

Det er et kabel bane system som kan trække op til 6 personer af gangen. Det hele styres via en kontrol enhed ved startområdet. Selve anlægget består af et startområde og 6 master. Banen er ialt 575 meter.  Imellem disse master er der et wirekabel/snor som udøveren holder fast i for at komme rundt på banen.

Hvad har I af Obstacles?

På banen er der “obstacles”, som udøveren kan bruge for at springe op i luften og udføre tricks. Se vores forkellige obstacles her.

Er der krav til personale?

JA! Thycablepark er drevet af top professionelle (frivillige). Alle er over 18 år. Alle er uddannet i at håndtere kabel så alle får en sikker wakeboardtur. Alle har bestået førstehjælp og svømmeprøver (søsportsprøver/bassinlivredder).

Har i styr på sikkerheden?

JA! Vi vægter sikkerheden højt. Alle systemer er godkendt efter gældende regler og alle krav til vedligeholdelse bliver overholdt. Alle skal bære vest og hjelm. Der er båd tilstede med førstehjælp, herunder optagningsudstyr samt uddannet personale. Alkohol er ikke en del af sportsgrenen.

Larmer anlægget?

Nej! Anlægget bliver drevet af en elmotor. Enormt energivenligt og lydsvagt. Vores cablepark giver fordele såsom: (ingen brændstof og brug af båd) – høj ydeevne (overhead kabel maksimerer muligheden for hop og ydeevne) – sikkerhed – respekt for miljøet.

Hvem kan bruge Thycablepark – Cold Hawaii Inland?

Oplevelsen for den enkelte udøver er bred og alle kan udøve sporten. Dog er der et krav om at børn skal kunne vende sig i vandet med board på uden hjælp. Det er forskelligt fra barn til barn. Kom og spørg eller prøv. Ca. alder er omkring 8 år.

Hvad har vi af udstyr?

Vi har det meste. Hjelm og vest er påkrævet og udlånes gratis til alle. Du kan leje udstyr, fx våddragt, wakeskate, vandski, kneeboard og prof wakeboard.

Må jeg bruge mit eget board?

JA! Men det SKAL godkendes af crew inden, da vores forskellige obstacles kan tage skade. Boardet skal være fladt uden bunden, og bygget til brug på obstacles.

Kan man klæde om og gå i bad?

Ja da! Vi har endda varmt vand, omklædningsrum & toilet.

Hvordan betaler jeg?

Du kan betale med kontanter og MobilePay. Betal nemt på MobilePay; send til nummeret 80477.

Du bliver medlem på siden her.

Sælger Thycablepark mad?

Ja det gør vi, dog i begrænset omfang – spørg personalet derude.
Du kan altid nyde din egen medbragte mad på terrassen eller i strandområdet, sammen med en kop kaffe som vi giver. Der kan altid købes vand og sodavand, og vi kan arrangere mad ved arrangementer. Til hverdag har vi ikke mad ude i klubben, men nogle gange henter vi noget nede i byen, efter ønske.