Oplev Vandets Magi!

Vil du prøve wakeboarding eller vandski?

Har du nogensinde prøvet at stå på vandski eller wakeboard efter en båd? Det kan være en udfordrende start, men i en kabelpark er det en helt anden historie. De fleste af vores besøgende har ingen erfaring med wakeboarding, og alligevel står de alle på deres første tur.

Det er ikke så svært, som det ser ud, og det er bestemt ikke skræmmende. Iført våddragt, vest og hjelm, vil du flyde ovenpå vandet og føle dig sikker. Trækket fra kablet kommer ovenfra, hvilket gør det nemt at komme op på boardet. Med instruktion og gode råd fra vores erfarne instruktører vil du hurtigt mestre teknikken og nyde både farten og oplevelsen.

Du behøver ikke booke tiden, hvis du vil gerne komme og bruge kablet i alm.
åbningstiden.…. Står der “open”, så kan du bare droppe ind med dit håndklæde, resten hjælper vi dig med. Men har du lyst til at tilmelde dig begynderkurset eller booke et gruppearrangement, kan du gøre det her.

Wakeboard
Wakeboard & Vandski

Europamesterskaber i Wakeboard 2022 hos Thy Cablepark

I 2022 var Thy Cablepark stolte værter for det 23. Europamesterskab i Wakeboard, der blev afholdt i det maleriske Thisted. Dette spektakulære stævne samlede over 200 af verdens bedste wakeboardere fra 20 lande, herunder flere professionelle atleter, der konkurrerede i den akrobatiske vandsport gennem hele ugen.

For at skabe en inkluderende atmosfære havde Europamesterskabet i Wakeboard gratis adgang, hvilket gav alle interesserede mulighed for at opleve denne fantastiske begivenhed og støtte atleterne på deres vej mod succes.

Thy Cablepark er stolt over at have været vært for dette prestigefyldte mesterskab og ser frem til at fortsætte med at bringe verdensklassens wakeboarding til Thy og skabe uforglemmelige oplevelser for både atleter og tilskuere.

Giv Wakeboarding en Chance – Din Næste Store Oplevelse Venter!

Har du aldrig prøvet wakeboarding? Så er det på tide at komme i gang! Mød op på en af vores åbningsdage og få en fantastisk oplevelse på vandet.

Oplev den fantastiske stemning i vores kabelpark og deltag i vandeventyret sammen med os. Vi ser frem til at byde dig velkommen på vandet!